Huzhou Wuxing Dongren Textile Co., Ltd. er beæret over å delta i det afrikanske medisinerte myggnettingsprosjektet for å beskytte helsen til mennesker i Afrika.

Huzhou Wuxing Dongren Textile Co., Ltd. er beæret over å delta iafrikansk medisinert myggnettprosjekt for å beskytte helsen til mennesker i Afrika.Som et selskap som fokuserer på FoU og produksjon avmyggnett av høy kvalitet, vil vi gjøre vårt beste for å gi Kamerun og Angola rimelige og høykvalitets myggnett, med sikte på å effektivt forhindre spredning av store smittsomme sykdommer som malaria.
I andre halvdel av 2023 vil vi samarbeide med Verdens helseorganisasjon for å skille oss ut i anbudsprosjektet for afrikanske medisinerte myggnett initiert av Kamerun.Våre produkter har vunnet bekreftelsen fra eksperter og juryer for deres utmerkede kvalitet og innovative design.Vi er forpliktet til å bringe dette høykvalitets myggnettet til Afrika for å hjelpe lokale innbyggere effektivt å forhindre og kontrollere spredning av malaria og andre sykdommer.Vi vil gi myggnett som oppfyller standardene til Verdens helseorganisasjon til en rimelig pris, og gi et tryggere og sunnere sovemiljø for folk i den afrikanske regionen.
I tillegg til Kamerun-prosjektet, fikk vi også muligheten til den angolanske regjeringen til å gi langvariginsektmiddelbehandlet myggnett.Dette prosjektet har som mål å gi langsiktige effektive myggnett i avsidesliggende områder av Angola for å sikre at lokale innbyggere kan beskyttes i lang tid.Vi vil følge prinsippene om høy kvalitet og pålitelighet, produsere myggnett som passer for Angolas spesielle behov, og gi teknisk støtte og opplæring for å sikre effektiv bruk og vedlikehold av myggnett.
Huzhou Wuxing Dongren Textile Co., Ltd. har vært forpliktet til å tilby høykvalitets myggnettingsprodukter til globale brukere og delta i sosiale velferdsforetak.Vi er godt klar over den alvorlige trusselen om malaria og andre sykdommer for mennesker i Afrika, og for oss er det å delta i disse prosjektene et oppdrag og et ansvar.Vi vil fortsette å innovere og forbedre, ikke bare for å gi høykvalitets myggnett til Kamerun og Angola, men også for å bringe evangeliet til folk i flere afrikanske land.
Vi takker Verdens helseorganisasjon og den angolanske regjeringen for deres tillit og støtte.Vi vil fortsette å jobbe hardt for å bidra til helseårsaken i Afrika og for å forebygge og kontrollere spredning av sykdommer.
Huzhou Wuxing Dongren Textile Co., Ltd. vil fortsette å vie seg til FoU og produksjon av høykvalitets myggnetting, og samarbeide med internasjonale organisasjoner og myndigheter for å bringe et sunnere og tryggere levemiljø til mennesker over hele verden.


Innleggstid: Aug-10-2023